چرا نباید گوشت را بیشتر از ۱۰ روز فریز کرد؟
 
حسرت گذشته ها*** وجود آينده ها
دانلود نرم افزار- بروزترین و بزرگترین مرکز تفریح و سرگرمی-خواف
درباره وبلاگ


با عرض سلام..به وبلاگم خوش آمديد*** به رسم هميشه تنهاتون نذاشتم و با اينكه اين وب بدليل نقص در سرويس وبلاگ دهي لوكس بلاگ حذف شده بود دوباره از نو شروع كردم.... مطمئن باشيد حتما به نظرات خوبتون رسيدگي مي شه؛چرا كه قوت و اميد ما به نظرات سازنده شماست...
نويسندگان

http://www.apam.ir/wp-content/uploads/2011/12/8054.jpg

کارشناسان بهداشت توصیه می‌کنند که نباید گوشت را بیش از ۱۰ روز در فریزر نگهداری کرد. فریز کردن گوشت بیش از ۱۰ روز باعث از بین رفتن پروتئین موجود در آن می‌شود و بر سالم بودن آن تاثیر می‌گذارد که باعث مسمومیت غذا می‌شود.

به اعتقاد کارشناسان؛ با مصرف گوشت‌های تازه و سالم می‌توان از ابتلا به بیماری‌های گوارشی جلوگیری کرد چرا که مصرف این گونه مواد گوشتی باعث می‌شود که کبد، کلیه و مغز به خوبی وظایف خود را انجام ندهند.

علت اصلی بیماری‌های گوارشی، مصرف گوشت ناسالم و عدم پخت صحیح آن می باشد که باعث رشد باکتری در آن می‌شود.

به گزارش ایندین‌تایمز، مصرف گوشت حیوانات مریض باعث بروز بیماری‌ در انسان از جمله اسهال در کودکان می‌شود.


نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:





پيوندها